M

Editie 2019 Fietsfestijn Tilburg

Zondag

Zondag 30 juni 2019 de eerste dag van de 9de editie van het Hart van Brabant Fietsfestijn, rustig zomerweer, maar bij het inschrijfbureau liep het storm met recreanten, toerrijders en MTB-ers. We kunnen ons verheugen op een forse toename van MTB-ers. De tocht loopt door het echte Hart van Brabant, waaronder Oisterwijk, Haren en Helvoirt.
Langs Peerke Donders waar het lekker koel was en dwars door de stad waar niet iedereen van kon genieten, maar er waren ook mannen die de vrouwen in bikini wel konden waarderen bij de Piushaven.
Ook dit jaar beginnen we de eerste dag met ruim 200 deelnemers en krijgen we overwegend de opmerking goed uitgepijld
Foto's zondag dag 1

Maandag

Maandag 1 juli 2019 de tweede dag van de 9de editie van het Hart van Brabant Fietsfestijn, we hebben prachtig weer, iets meer wind. Vandaag vertrekken ca 190 mensen welke allemaal een krentenbol mee krijgen van Meesterbakker Van Iersel, dat was lekker smullen onderweg. De tocht gaat door de Oisterwijksebossen en ook de Heilige Eik wordt aangedaan en dan de pitoreske dorpjes de Beersen en Biets-Houthakker. De deelnemers zijn blij dat we de stad achter ons gelaten hebben.

Foto's maandag dag 2

Dinsdag

Dinsdag 2 juli de derde dag van het Hart van Brabant fietsfestijn de dag begint windstil met een flauw zonnetje en 20 C graden.
We verrassen de deelnemers met een heerlijke krentenbol van meesterbakker Van Iersel. Maar er was nog een verrassing die roet in het eten strooide “we are electric “ op het prachtige landgoed Velder. De gemeente Oirschot ging vanmorgen al vroeg op pijltjes jacht wij hadden geen vergunning aangevraagd!
Maar wij zijn niet voor een gat te vangen er zijn nog meer kruip - en sluiproutes. De deelnemers kwamen enthousiast terug en na het drinken van een drankje voldaan naar huis. Alweer een dag met een gouden randje.

Foto's maandag dag 3

Woensdag

Woensdag 3 juli vierde dag van het Hart van Brabant fietsfestijn. De dag van onze kempentocht scan & go. s’morgensvroeg een beetje frisjes later liet de zon zich weer zien, maar om 7:15 uur stond de eerste toerrijder al klaar om te vertrekken. Iedereen krijgt een appeltje mee voor de dorst. Prachtig route door de parel van Brabant. Uitpijlen, ontpijlen ik kan het niet meer peilen.
Ronald Mc Donald tradionele controleplaats op woensdag de worstenbroodjes gingen weer als warme broodjes over de toonbank met dank aan Harrie de Graauw.
Hartelijk dank aan alle medewerkers voor tijdens en na het fietsfestijn we hopen dat de organisatie volgend jaar weer een beroep op je mag doen.

Ook dit jaar zijn we samen instaat geweest om €1000,00 te doneren bij Ronald McDonald, zie foto>>> een prachtig resultaat.

Foto's woensdag dag 4

http://www.tct93.nl/Evenementen/Hart_van_Brabant_Fietsfestijn/Editie_2019_Fietsfestijn_Tilburg