Rittenoverzicht

Aangemeld, en nu?

Nadat je jezelf hebt aangemeld, ontvang je kort daarna een welkomsmail met informatie over de contributie, het tenue en andere wetenswaardigheden.

Je maakt de contributie over en spreekt een datum / tijd af om het tenue te passen en vervolgens op te halen. Zie Kosten en Tenue voor details.

Het is mogelijk om een contactpersoon binnen de vereniging aangewezen te krijgen die jou wegwijs maakt in de vereniging.

Wij adviseren jou de app Cyql op jouw telefoon te installeren. In deze app kun je zien welke ritten er op de planning staan en het verzoek is om je aan te melden voor een clubrit die je wilt rijden. Je kunt vanuit deze app ook de te rijden route downloaden. Voorafgaand aan het vertrek is er de mogelijkheid om op kosten van de vereniging een kop koffie of thee te drinken.

Het vertrek is om 09.00 uur dus zorg dat je er van te voren bent zodat je jezelf bij de juiste groep kunt voegen. Heb je nog nooit in een groep gefietst? Bekijk dan zeker even deze pagina. Het is ook aan te raden het handboek te lezen.

Welkom bij de club en heel veel fietsplezier!