Rittenoverzicht

Proefrit

Als je er nog niet zeker van bent of je lid wilt worden en je wilt eerst een keer op proef meerijden, dan kan dat uiteraard. Stuur dan een mailtje naar info@tct93.nl om je belangstelling kenbaar te maken.  

Toerrrijders (racefiets)
Toerrijders starten op zaterdag en zondag in de zomer om 09:00 bij onze sponsor cafe-restaurant Boerke Mutsaers. Meld je van te voren aan door een mail te sturen naar info@tct93.nl. Dan kunnen we ervoor zorgen dat je wordt opgevangen. 

Bij veel splintergroeperingen (zoals de SUST in de Reeshof of de snelle groep aan de Ringbaan Oost) hoef je geen lid te zijn om mee te rijden. Hier kun je gewoon op de betreffende tijd aansluiten. Uiteraard mag je wel lid worden!

Recreanten
Recreanten starten op woensdag om 13:00 bij onze sponsor cafe-restaurant Boerke Mutsaers.Ook hier kun je de eerste keer vrij meerijden.

De eerste woensdag van de maand wordt er om 09:00 gestart vanaf de achterzijde (parkeerplaats) van Guill van de Ven. Bij slecht weer wordt de lange tocht verplaatst naar de tweede woensdag van de maand.

Lid worden