Rittenoverzicht

Kopak

Kopak

Opvallen via de brievenbus? Dan is Direct Mail wat je nodig hebt. Een Direct Mailing is een poststuk dat op een creatieve, gerichte en persoonlijke manier naar een groep (potentiële) klanten verzonden wordt. Het is fysieke communicatie die elke vorm kan hebben, van een platte A5-kaart tot een langwerpig doosje, zolang het maar door de brievenbus past.

Omdat een Direct Mail vaak gepersonaliseerd is, is de kans hoger dat ontvangers reageren op jouw actie of aanbieding. Weet je dan ook nog op een verrassende manier de aandacht te trekken? Dan zit je helemaal goed. Zeker in een tijd waar veel bedrijven kiezen voor e-mailmarketing. Trouwens, wist je dat een Direct Mail zich perfect leent voor een combinatie van on- en offline?

Of u nu een printopdracht heeft die dezelfde dag nog verzonden moet worden of u iedere nieuwe klant direct automatisch een welkomstpakket wil sturen, Kopak is de one-stop-shop die alles in één order voor u regelt

Na het op groot formaat printen van uw winkelpresentatie, signing, banners of scheidingswanden, is het mogelijk om deze verder te verwerken. Naast onze uitgebreide keuze aan materialen bieden we namelijk allerlei opties om uw grootformaat-toepassingen kant-en-klaar te kunnen leveren. U kunt hierbij denken aan de levering van een productpresentatie inclusief artikelen, een volledige beursstand of staande wanden die direct te plaatsen zijn.

Houdt u het liever simpel? Ook zonder ingewikkelde constructies bent u bij ons aan het juiste adres. De toepassingen zijn eindeloos, dus ook een poster behoort tot de mogelijkheden.